Sık Sorulan Sorular

 Kargoyla alakalı sorularınız

1-Siparişim ne zaman kargoya verilir?
Cevap: 1-3 iş günü içerisinde kargo gönderimi yapılmaktadır.

2-Kargom çıkınca nasıl haberim olacak?
Cevap: Kargonuz bizden çıkınca Yurtiçi kargo tarafından oluşturulan kargo takip linki mail olarak adresinize gelecektir.

3-Kargo ücreti ne kadar?
Cevap: 200 TL altı siparişlerde 12,90 TL kargo ücreti alınmaktadır.

4-Belirli bir limitin üzerinde ücretsiz kargo hizmetiniz var mı?
Cevap: 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.

* Ödeme ile alakalı sorularınız

1-Sitenizden alışveriş yapmak istiyorum, ödeme şekilleri nelerdir?
Cevap: Yapmış olduğunuz alışverişte ister online kredi kartıyla güvenli ödemeyi, ister havale ile ödemeyi tercih edebilirsiniz.


2-Havale ile ödemeyi seçtim, sayfayı kapatmıştım, banka bilgileriniz nereden görebilirim?
Cevap: Link Banka Hesap Bilgilerimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

3-Havale yaptım şimdi ne yapmalıyım?
Cevap: Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Günlük olarak yaptığımız banka kontrolleri sonrası havalesi yapılmış siparişler onaylanarak kargo listemize alınır.

4-Havale yaparken açıklama kısmına ne yazmalıyım?
Cevap: Sipariş verdiğinde oluşan sipariş numaranız size otomatik maille gönderilir. Havale yaparken sipariş numaranızı yazmanız banka kontrolü esnasında bizim işimizi kolaylaştıracaktır.

5-Facebook ve İnstagram da ürün tanıtımlarınızın altında neden ürün fiyatları yazmıyor?
Cevap: Çünkü sosyal medya satış değil, tanıtım platformudur. Bütün ürünlerimizin fiyatlarını sitemizden görebilirsiniz.

6-Ürün fiyatlarına KDV dahil midir?
Cevap: Evet tüm fiyatlarımıza KDV dahildir.

* İletişim ile alakalı sorularınız

1-Size hangi kanallardan ulaşabiliriz?
Cevap: Öncelikle siparişi online değil de telefonla vermek için direk telefonumuza ulaşmanız gerekmektedir. Sosyal medya, mail, SMS ya da whatsapp gibi kanallardan kredi kartı ve havale siparişleri alıyoruz.

Bulunduğumuz konum itibari ile ağaçlarımızın çok büyük olması iletişime engel olmaktadır. Bu nedenle yazılı iletişimi kullanıyoruz. Whatsapp,dm,mesaj gibi.

İletişim kanallarımız;
Instagram mesaj bölümü. https://www.instagram.com/kaptanincevizciftligi/?hl=tr
Mail: info@cevizhane.org
Telefon: 0546 414 84 31

2-Adresiniz neresi?
Cevap: Adres bilgilerimize sitemizde iletişim bölümüne tıklayarak da ulaşabilirsiniz.
Yeni Karakuyu Mah Yeni Karakuyu Sok No 102 Muğla

* Ürünler ile alakalı sorularınız

1-Ürünlerinize güvenebilir miyim?
Cevap: Kaptan'ın Ceviz Çiftliği gıda ürünleri üretimi ve paketlemesi Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığınca izinli bir aile işletmesidir.

Tüm ürünlerimiz el yapımı olmakla birlikte hijyen kurallarına dikkat esasıyla üretilir. İlgili bakanlık tarafından düzenli denetimlerimiz yapılmaktadır.


Birlikte çalıştığımız tüm ekip arkadaşlarımız gıda hijyen eğitimini tamamlamıştır.


Yerli üretim yapıyor,ilaçsız tarım ilkesini esas alıyor ve bölgemizin tek ve en büyük yerli ceviz bahçesi olarak üretim yapıyoruz.


Ürünlerimizi üretirken geleneksel esasa dayalı üretim yapmaktayız.


Ürünlerimizin hiçbirisinde koruyucu ve katkı maddesi bulunmaz.


Bu anlamda büyük özveri ile çalışan bir ekip çalışması neticesinde ürünlerimiz sizlere ulaşmaktadır.


* Tariflerlerimiz ile alakalı sorularınız

1-Tariflerinize nereden ulaşabiliriz?
Cevap: Tüm ürünlerimizin ayrıntılı tarifi https://www.instagram.com/kaptanincevizciftligi/?hl=tr instagram adresimizde mevcuttur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.